Ferdinand

En sund og sød energidrik!

Pres følgende ingredienser i en juicepresser og tilføj 1 tsk. god olie.

  •  1/4 vandmelon uden skal (pres gerne kernerne med)
  •  2 håndfulde hindbær
  •  1/2 rød grape uden skal
  •  1 pære
  •  1 lille bundt frisk mynte
  •  1 rødbede

TIP: “Pak” mynten imellem pæren og rødbeden i juicepresseren og få derved lidt mere saft ud af bladene og stilkene.

Hulk

En stærk juice til dit immunforsvar!

Pres følgende ingredienser i en juicepresser og tilføj 1 tsk. god olie.

  •  1 hoved broccoli med stilk
  •  1 lime med skal
  •  2 cm. ingefær
  •  1/2 agurk
  •  3 æbler
  •  2 store håndfulde spinat (frossen kan også bruges)

OBS: Hvis du bruger frossen spinat køres den igennem en blender og røres i juicen til sidst.
Den frosne spinat kan nemlig ikke juices.

Tweety

Skab glæde med en mild og mættende græskarsuppe!

Nok til ca. 4 personer.

  • 1 spsk. kokosolie
  • 1 spsk. karry
  • 2 løg
  • 3 cm. ingefærrod
  • 1 butternutsquash (græskar)
  • ¼ blomkålshoved
  • 3 gulerødder
  • 2 søde kartofler
  • 5 dl. grønsagsbouillon
  • 4 dl. kokosmælk
  • 2 laurbærblade
  • 1 dl. røde linser
  • Himalayasalt
  • Peber

 

Fremgangsmåde:
Rens og skær grøntsagerne i mindre stykker. Varm olie og karry op i en passende stor gryde.
Svits løg og ingefær i et par minutter. Tilsæt butternutsquash, blomkål, gulerødder og kartofler og svits i et par minutter.
Tilføj bouillon, kokosmælk og laurbærblade. Kog suppen op. Lad den derefter simre i ca. 30 minutter.
Tilsæt røde linser, og lad suppen simre videre i 20 minutter. Fjern laurbærbladene og blend suppen med en stavblender.
Smag til med salt og peber.

TIP: Server suppen med soya-ristede græskarkerner.

Scarlet

En skøn og fyldig suppe til en kold vinterdag!

Nok til ca. 4 personer.

  • 1 spsk. kokosolie
  • 1 spsk. paprika
  • 1 rødløg
  • 2 porrer
  • 3 fed hvidløg
  • 3 gulerødder
  • 2 pastinakker
  • 1 rødbede
  • 5 dl. bouillion
  • 2 dl. kikærter
  • 1 dåse flåede, hakkede tomater
  • ½ dåse kokusmælk
  • 1-2 spsk. Tamari sojasauce
  • Himalayasalt
  • Cayennepeber

 

Fremgangsmåde:
Rens og skær grøntsagerne i mindre stykker.
Varm olie og paprika op i en passende stor gryde.
Svits løg, porrer og hvidløg i et par minutter.
Tilsæt gulerødder, pastinakker og rødbede og svits i et par minutter.
Tilføj kikærter, bouillion og tomater og kog suppen op.
Lad den derefter simre i ca. 45 minutter.
Til sidst blendes suppen sammen med kokosmælk.
Smag til med Tamari, salt og peber.

TIP: Server suppen med fint hakket spidskål vendt i pesto.